Tervező tábor – részletek

A Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem Tervező Tábor 2012. július 20. és 23. között kerül megrendezésre, Keszthelyen a Keszthelyi Yacht Club telephelyén (Keszthely, Csárda u. 13.; a vasútállomástól 500 méterre). Az alábbiakban a megvalósítás nem szakmai oldaláról nyújtunk tájékoztatást.

A Tervező Tábor kezdési időpontja 2012. július 20. (péntek) 14.00 óra. A résztvevők Győri Ágnestől (agnes.gyori@yahoo.com) és Turóczi Tímeától (timea.turoczi@gmail.com) kaphatnak felvilágosítást a szakmai elvárásokró és arról, hogy a csoportok mikor, melyik vonattal indulnak Budapestről. Az utazási költségeket minden résztvevő maga állja! A szállás: hajókon, lakókocsiban és sátrakban a kikötő területén. Étkezés: reggeli a kikötőben, ebéd a közeli étteremben, vacsora a kikötőben.

A szakmai feladatok megoldására a péntek délután, szombat egész nap és a vasárnap délelőtt áll rendelkezésre – a projektmunkák bemutatása a Nyári Egyetem csütörtök délutáni programja. A szakmai munkát a helyszínen Keszthely város főépítésze is segíti. A résztvevőknek lehetőségük lesz a vitorlázást is kipróbáni.

A Tervező Tábor vasárnap délután ér véget. A Szombathelyre érkező vonat 16 óra 42 perckor indul. A Nyári Egyetem nem hivatalos megnyitója a Vas Megyei TIT-ben 19.00 órakor kezdődik.

A Tervező Táborban közreműködők részvételi díja a Nyári Egyemre 15.000 Ft, amelyet a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület számlájára lehet befizetni. Jelentkezési lap a honlapról letölthető!

Mindenkit szeretettel várunk!

a Szervezők