Tervező Tábor bemutató

IMG-20151030-010232011-ben annak érdekében vágtunk bele a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem tervező táborába, hogy felfrissítsük, érdekes feladatokat találva bevonzzuk az egyetemi hallgatókat, doktoranduszokat a programba.
Mára kiderült, hogy ennek a gondolatnak van egy még értékesebb folyománya: a résztvevők által elkészített tervek, elképzelések! Jó ötletek, kreatív megoldások, látványos bemutatók születtek az öt év alatt. Olyan anyagok, amelyek növelték, elmélyítették az értékét a Nyári Egyetemnek.
Köszönjük minden résztvevőnek, megvalósítónak, befogadónak! Mindenkinek, aki hisz ebben, aki hajlandó ezért tenni. Időt, energiát áldozni egy közös jóra!
IMG-20151030-010282015. október 30-án az 5. Tervező Tábor bemutatóját tartottuk meg a Corvinus Egyetem Budai Campusán. Itt mutatták be a hallgatók az Őriszentpéterre tervezett elképzeléseiket. Ezekben a tervekben szó esett a hagyományos őrségi vásárok megrendezését és a közösségi, turisztikai lehetőségek jobb kihasználását elősegítő elképzelésekről.

Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt!