2014-es program módosulásai

A 47. Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem szervezése lassan a végéhez közeledik. Ahogyan évtizedek óta, 2014-ben is megteszünk mindent annak érdekében, hogy a szakmai program és a Nyári Egyetem körülményei vonzóak legyenek a résztvevők számára.

2014-ben nem módosítottuk a 2013-ban kialakított árakat. Így a részvétel ugyanolyan kedvezményes, mint az előző években. Ebben kiemelt szerepet és kedvezményeket biztosítunk a Tervező Tábor résztvevőinek, akik idén Celldömölkön kapnak feladatokat. Ezt a programrészt jelentősen átalakítottuk. Ennek megfelelően, a Tervező Tábor résztvevői az egyetemi tanulmányaikban is értékes lehetőségekhez jutnak.

A program további módosítása, hogy 2014-ben az előadások, szállás és étkezés helyszíne is változik. A 47. Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem előadásai a szombathelyi Park Hotel Pelikánban lesznek (www.hotelpelikan.hu).

A hagyományos Főépítészi Fórumot idén kedden este tartjuk, a vacsorával egybekötve.

Emellett – a program népszerűsítése és frissítése érdekében – szerda délután, a Savaria Múzeumban (www.savariamuseum.hu) nyíltnapot tartunk 14.30-tól. A nyíltnap programjába Szombathelyet és Vas megyét érintő kérdésekkel foglalkozunk és filmbemutatót tartunk.

A szállást a Park Hotel Pelikánban és a mellette tarlálható kollégium vendégszobáiban és kollégiumi szobáiban biztosítjuk. A Tervező Tábor (főhadi)szállása Celldömölkön lesz.

Bízunk benne, hogy minél többen eljönnek és részt vesznek a 47. Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem programján! A részletes program a honlapról letölthető.

A Szervezők